Oceanbox Waves

€49,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (6)

De natuurlijke geluiden van de Oceanbox brengen je naar het strand. Je luistert naar het geluid van de golven en het gehuil van de meeuwen en ademt het allemaal in. Het geluid van de Oceanbox laat je intuïtief ontspannen en geeft je een gevoel van absolute vrijheid. Twee zeegeluiden van 100 seconden zorgen voor afwisseling.

Een bewegingsdetector zorgt ervoor dat je het geluid van de Oceanbox activeert als je langskomt. Het volume is traploos regelbaar en dankzij het compacte formaat en de handige werking op batterijen kun je overal genieten van de verfrissende energie van de oceaan. In de badkamer of woonkamer, aan het bureau of op het balkon: je strand is voortaan maar een paar stappen verwijderd.

Net als de oceaan en zijn auditieve landschap, is ook het ontwerp van de Oceanbox magisch. Met een puristisch design zet het maritieme accenten. Sterk blauw en wit zijn de typische kleuren van de oceaan en de vorm doet denken aan schelpen of schepen. Ons exclusieve golfmotief doet je ook verlangen naar de oceaan.

Afmeting: 11,5 x 11 x 5 cm

Materiaal: ABS plexiglas

Details: geactiveerd door een bewegingssensor, geluidsduur 100seconden. Oplaadbaar door batterij. USB-snoer wordt meegeleverd.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen