Spel Happy Family Circus

Beschikbaarheid: Op voorraad (2)

Een super leuk kaartspel voor kleine kinderen. Maak zo veel mogelijk families in dit spel. Combineer een papa, een mama, een zoon, dochter opa en oma tot een familie. Er zijn 7 gezinnetjes, elk met een eigen kleur. Herenig jij ze met elkaar? Elk familielid heeft zijn eigen cijfer, zo kunnen dus de allerkleinsten meespelen. Alle 42 kaarten hebben een driehoekige vorm, zodat ze perfect in kleine handjes passen, en een leuke cirkel vormen wanneer de familie compleet is.

Afmeting: 10 x 3.5 x 12.5 cm (verpakking) / 10 x 9,8 cm (kaart)

Materiaal: karton

Leeftijd: vanaf 4 jaar

 

Spelen van het spel stimuleert de ontwikkeling van concentratie en strategie. Familie circus is geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 4 jaar.

Wie brengt de meeste families bij elkaar? Er zijn 7 artistieke gezinnetjes, elk met een eigen kleur. Herenig jij oma, opa, mama, papa, zoon en dochter? Elk familielid heeft zijn eigen cijfer, zo kunnen ook de allerkleinsten vanaf 4 jaar meespelen. Alle 42 kaarten hebben een driehoekige vorm, zodat ze perfect in kleine handjes passen, en een leuke cirkel vormen wanneer de familie compleet is

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »