Puzzel Van Gogh Pixel Art

€19,95
Beschikbaarheid: Op voorraad (5)

De Nederlandse schilder Vincent van Gogh, bekend om zijn gedurfde, briljante schilderijen en precaire geestelijke gezondheid, werd postuum een ​​van de beroemdste en invloedrijkste figuren in de geschiedenis van de westerse kunst, voor altijd bekend als een van de grootste kunstenaars van de moderne tijd.

Vincent Willem van Gogh werd geboren in Nederland op 30 maart 1853. Hij deelde een zeer sterke band met zijn broer Theo, een kunsthandelaar die hem zowel financieel als emotioneel steunde. Ze hebben in de loop van hun leven honderden brieven uitgewisseld.

Van Goghs mooiste werken werden in minder dan drie jaar geproduceerd. Gedomineerd door levendige tinten aangebracht met gepassioneerde, zo niet hectische, penseelstreken, duidt zijn unieke techniek op een krachtige uitdrukking van emotie door middel van kleur.

In totaal voltooide Van Gogh in zijn tien jaar durende carrière meer dan 2.100 werken, waaronder 860 olieverfschilderijen en meer dan 1.300 aquarellen, tekeningen en schetsen. Hoewel hij in zijn leven maar één schilderij heeft verkocht, worden de werken van Van Gogh nu als onbetaalbaar beschouwd.

 

Afmeting: 61 x 46 cm

Materiaal: karton

Details: 500 stukjes

0 sterren op basis van 0 beoordelingen